با توجه به فناوری نسل پنجم و به كارگیری هوش مصنوعی،

پشتیبانی از شرکت مخابرات یک اجبار مهم برای حاکمیت است

پشتیبانی از شرکت مخابرات یک اجبار مهم برای حاکمیت است

به گزارش توسعه دهندگان مدیرعامل سابق شرکت فناوری اطلاعات اظهار داشت: با اشاره به اینکه با عنایت به ورود فناوری های نسل پنجم و فیبر نوری و هوشمند سازی شبکه ها، پشتیبانی از شرکت مخابرات در شرایط فعلی یک اجبار مهم برای دولت می باشد.



به گزارش توسعه دهندگان به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس رشیدی مهرآبادی، از مدیران قدیمی و پیشکسوت شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه تعرفه مخابرات باید بر اساس هزینه های آن تعیین شود، عنوان کرد: نمی گردد تمام حامل های انرژی، سالانه و گاهی دو بار در سال افزایش پیداکند و در مقابل صرفاً وزرای وقت ارتباطات افتخار کنند که در مقابل افزایش تعرفه تلفن ثابت و مخابرات ایستاده اند.
مهندس رشیدی، عضو هیئت مدیره شرکت FCP فرزانگان با اشاره به اینکه با عنایت به تورم های دو رقمی سالیانه، طبیعی است که هیچ صنعتی در صورت افزایش نیافتن تعرفه نمی تواند دوام بیاورد اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران در شرایطی است که روی پا ماندن آن و عدم ورشکستگی آن تابحال جای تعجب دارد.
وی ضمن اشاره به این که در بحث تعرفه به مخابرات ظلم شده است، اظهار داشت: البته شرکت مخابرات ایران با دارا بودن حدود ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت سرمایه بزرگی در اختیار دارد و بایستی با تغییر رویکرد و تعامل با بنگاه های اقتصادی و تولیدکنندگان تجهیزات، شرکتهای FCP و در مجموع با هم افزایی بیشتر با بخش خصوصی، تعامل بهتری در جهت افزایش درآمد و عرضه سرویسهای جدید مورد نیاز مشترکین داشته باشد.

مدیرعامل سابق شرکت فناوری اطلاعات و عضو فعلی هیئت مدیره شرکت FCP فرزانگان اظهار داشت: شرکت مخابرات باید ضمن همگامی با تکنولوژی های روز و عرضه آن به مردم و عرضه سرویسهای ارزش افزوده مطابق با فناوری های نسل نو و مورد نیاز مردم، در بخش های فناوری باید حمایت بیشتری از کار آفرینان و شرکتهای خصوصی و دانش بنیان داشته باشد و زیرساخت ارتباطی را در اختیار تمام بازیگران صنعت قرار دهد و از فکر و اندیشه جوانان خلاق استفاده بیشتری نماید.
مدیرعامل سابق شرکت فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه حالا FCP ها و MVNO ها هم منتظر توسعه واقعی و بهینه مخابرات هستند اظهار داشت: البته مسئله تعدد مجوزها وعدم ایفای تعهدات سازمان تنظیم مقررات در این بخش هم مشکلی دیگر است که در عدم توسعه ارتباطات ثابت نقش داشته است.
وی با اشاره به اینکه با تغییر سوییچ های دیجیتال به فناوری IP، تعداد ساختمان های مراکز مخابراتی در شهر تهران را میتوان از هشتاد ساختمان به هشت ساختمان کم کرد، اظهار داشت: در بحث توسعه کشوری ارتباطات، تمام اپراتورها و بخش خصوصی باید دست به دست هم بدهند تا وضعیت دسترسی اینترنت در کشور ما جهش بزرگی را تجربه کند.
مهندس رشیدی با اشاره به اینکه یک نمونه مهم این افزایش اهمیت در بحث اینترنت اشیا و اتصال میلیارد ها دستگاه به سیستم های مخابراتی است، اظهار داشت: هر روز تاخیر در این مورد ضررهای جبران ناپذیری به صنعت زیرساختی کشورمان وارد می آورد.
وی با اشاره به اینکه وزارت خانه ارتباطات و شرکت مخابرات در دو دوره قبلی با FCP ها تعامل بهینه ای نداشته است، اظهار داشت: شرکت مخابرات با مشارکت وهم افزایی با بخش های خصوصی دیگر می تواند درآمد خویش را افزایش دهد.
مهندس رشیدی اظهار داشت: سودآوری حرف اول در توسعه ارتباطات ثابت در دنیا است که در کشور ما به دلیل تصمیمات مختلف نادرست بالادستی، همه بازیگران این عرصه و مهم تر از آن مشتریان بعنوان استفاده کننده حقیقی و نهایی متضرر می شوند.
مدیرعامل سابق شرکت فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه خیلی از مدیران شرکتهای اینترنتی هم اکنون سابقه مخابراتی دارند و علاوه بر اهمیت مخابرات در توسعه، به مجموعه مخابرات بعنوان زیرساخت توسعه کشور تعصب ویژه ای دارند اظهار داشت: هنوز هم دیر نشده است و در صورت اتخاذ تصمیمات درست از بالاترین نقطه حاکمیتی ارتباطات تا شرکت مخابرات و شرکتهای کوچک تر میتوان جهش قابل توجهی به وضعیت ارتباطات ثابت داد و علاوه بر نجات آن از ورشکستگی، به توسعه زیرساخت ارتباطات ثابت مطابق با نیازهای فزاینده مشتریان و اهمیت حیاتی آن برای توسعه ارتباطات در کشور دست یافت.


منبع:

1400/08/25
10:30:55
5.0 / 5
973
تگهای خبر: اینترنت , تكنولوژی , توسعه , دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴

pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد