میر تاج الدینی:
چرا توییتر باید فیلتر باشد؟ مسؤلان خودشان هم از توییتر استفاده می نمایند
به گزارش توسعه دهندگان رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این که خیلی از مسؤلان از توییتر استفاده و مطالب مدنظر خویش را از راه آن منتشر می کنند، اظهار داشت: در چنین شرایطی چرا باید توییتر فیلتر باشد و محدودیت به وجود آمده در مورد آن رفع نشود؟
به گزارش توسعه دهندگان به نقل از ایسنا، محمدرضا میر تاج الدینی در مراسم افتتاحیه کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات فراکسیون راهبری مجلس شورای اسلامی که با حضور اعضای هیات مدیره نظام صنفی ایران، رئیس سندیکای تولیدکنندگان مخابرات، اعضای هیئت مدیره همراه اول و ایرانسل، مدیران مخابرات ایران و تعدادی از مدیران کسب و کارهای دیجیتال، نمایندگان سازمان صداوسیما، بانک مرکزی، وزارت صنعت معدن و تجارت و هم مدیران اپراتورهای پستی و دفاتر پیشخوان برگزار شد، اظهار نمود: موانعی بر سر راه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور وجود دارد که در سال رفع مواند تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها باید شناسایی و برطرف شود و مجلس در حوزه اصلاح قوانین می تواند گام های جدی بردارد.
وی افزود: در اتفاقی بی سابقه شاهد حضور تمامی فعالان و افراد اثرگذار بخش خصوصی صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی هستیم، امروزه فضای مجازی بزرگتر از فضای حقیقی شده است و 90 درصد زندگی انسان ها را به خود مختص کرده است، ازاین رو در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اپراتورها می توانند موانع را شناسایی و برای حل آن راهکار ارائه نمایند.
وی با اشاره به اینکه مجلس وظیفه نظارت بر قوانین را بر عهده دارد، اظهار داشت: عرضه طرح ها و راهکارهای لازم به منظور پر کردن خلاءهای قانونی یکی از اهداف تعریف شده است.
میر تاج الدینی ضمن اشاره به این که شبکه ارتباط ثابت کشور روی عدد 10 میلیون نفر ثابت مانده و حتی با کاهش مشترک روبرو شده است، اظهار نمود: باید بررسی شود که به چه علت چنین اتفاقی رخ داده و در سوی دیگر شبکه موبایل از 40 به 80 میلیون مشترک ارتقا یافته است.
وی ادامه داد: این دو حوزه باید به صورت متوازن پیشرفت می کردند، ازاین رو با عنایت به عقب ماندگی در بخش شبکه پهن باند ثابت، باید شاهد توسعه این شبکه باشیم و در عین حال شرایط بگونه ای رقم بخورد که شبکه ملی ارتباط توسعه یابد که این هدفگذاری هم نیازمند شبکه پهن باند مناسب می باشد.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی ضمن اشاره به این که هم اکنون رسانه های تعاملی (VOD) درحال رقابت با صدا و سیما هستند، تصریح کرد: نباید نگاه به این مساله، محدودیت آفرین باشد، بلکه باید نگاه حمایتی مدنظر قرار گیرد و در صورتیکه نیاز است شاهد اصلاح قوانین باشیم، همینطور اصلاح قوانین در حوزه مراکز داده های دولتی و خصوصی و هم توسعه پیام رسان های داخلی همچون مواردی است که باید به آن توجه داشت.
میر تاج الدینی با اشاره به اینکه مدیریت فضای مجازی بدون محدودیت سازی باید در دستورکار قرار گیرد، اظهار نمود: پشتیبانی از پیام رسان های داخلی و استقبال مدیریت شده از پیام رسان های خارجی مساله بسیار مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد.
وی ضمن اشاره به این که هم اکنون خیلی از مسؤلان از توییتر استفاده و مطالب مدنظر خویش را از راه آن منتشر می کنند، اظهار داشت: در چنین شرایطی چرا باید توییتر فیلتر باشد و محدودیت به وجود آمده در مورد آن رفع نشود؟
رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه وضعیت صنعت ICT در کشور مطلوب نمی باشد و باید مورد حمایت جدی دولت و مجلس واقع شود، تصریح کرد: دولت باید در حوزه ICT خرید خدمت انجام دهد و در زمینه تنظیم گری و رگولاتوری ورود کند، علاوه بر این کسب و کارهای خرد، اینترنت اشیاء و ارزهای دیجیتالی مورد حمایت جدی دولت و مجلس است.
در این مراسم همینطور سهیل یحیی زاده، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در کمیته مذکور به دنبال حل مشکلات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم، اظهار داشت: باید قانون گذاری مناسب در این حوزه صورت گیرد.
وی ادامه داد: طبق گزارش های آماری، 131 میلیون مشترک فعال در شبکه های موبایل وجود دارد و 80 میلیون مشترک هم در شبکه پهن باند سیار در چارچوب 3G و4G وجود دارند و در عین حال از 10 میلیون مشترک ثابت برخوردار هستیم.
رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این که تمرکز کشور روی شبکه موبایل قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: عقب افتادگی در بخش شبکه ثابت باید جبران شود، با عنایت به این که ترافیک شبکه کشور روی شبکه موبایل قرار گرفته است باید توسعه متوازن در مورد شبکه ثابت در دستورکار قرار گیرد.
یحیی زاده با بیان این که تا کنون 200 مجوز VOD درسطح کشور صادر گردیده است، اظهار داشت: مجلس در حوزه رسانه های تعاملی می تواند راهگشا و عامل شفافیت باشد.
او همینطور با تکیه بر این که بانک مرکزی باید در حوزه خدمات مالی، دستورالعمل های لازم را در زمینه تنظیم گری مدنظر قرار دهد، اظهار نمود: همینطور باید بدانیم که سه اپراتور پستی رسمی در کشور وجود دارد که ساماندهی خوبی در مورد آنها صورت نگرفته است.
رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در عین حال 17 هزار عضو رسمی و غیررسمی در نظام صنفی یارانه ای کشور وجود دارد و امیدوار هستیم با توسعه این بخش، شاهد اشتغالزایی هرچه بیشتر باشیم.
یحیی زاده ضمن اشاره به این که تشکیل کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی امری ضروری بود، اظهار داشت: توسعه تجهیزات مخابراتی و تجهیزات شبکه ای مساله بسیار مهمی است و در بخش شبکه ملی ارتباطات و دولت الکترونیک گزارش های مورد احتیاج به مجلس شورای اسلامی عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه فناوری باید به شتاب دهنده ها توجه ویژه ای داشته باشیم و با کمک مجلس شرایط را تسهیل نماییم، تصریح کرد: توسعه اینترنت اشیاء در حوزه صنعت و کشاورزی در مناطق محروم امکان پذیر است و امیدوار هستیم با کمک مجلس موانع رفع گردد و علاوه بر این ساماندهی دفاتر پیشخوان و الکترونیکی شدن آنها محقق شود.
منبع: pcdevelopers.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب