توسعه دهندگان

سامسونگ عینک هوشمند می سازد

سامسونگ عینک هوشمند می سازد

به گزارش توسعه دهندگان، شرکت سامسونگ با گوگل و دو برند جنتل مانستر و واربی پارکر که عینک می سازند برای توسعه عینک گلکسی همکاری می کند.


به گزارش توسعه دهندگان به نقل از نیواطلس، کاربران می توانند با کمک این گجت پوشیدنی، عکس بگیرند به تماس ها پاسخ دهند، موسیقی گوش کنند و به چت بات جمینای گوگل درباره ی هرآنچه که در لنزهای عینک می بیند، حرف بزند.
این عینک شباهت خیلی زیادی به تازه ترین محصول مشابه متا دارد که ماه گذشته ارائه شد. سامسونگ امیدوار است تا تجربه ای متمایز برای افرادی ارایه کند که حالا به این اکوسیستم علاقه زیادی دارند. به عنوان مثال اگر کاربر ساعت گلکسی نیز استفاده نماید، این گجت می تواند حرکات دست را برای ثبت عکس با کمک دوربین های عینک، تشخیص دهد. یک موبایل گلکسی تمام این عکس ها را برای دسترسی ساده به یک آلبوم مخصوص منتقل می کند. همین طور ساعت می تواند تماس ها را به عینک هوشمند کاربر منتقل کند.
عینک سامسونگ می تواند با یک دفعه شارژ تا ۹ ساعت کارکند و قاب شارژ آن نیز می تواند این مدت زمان را هفت برابر کند. در محصول از تراشه ARIGen۱ اسنپ دراگون متعلق به شرکت کوالکام استفاده شده که هنگام استفاده از دوربین ها و جستجو با هوش مصنوعی عملکرد را سرعت می بخشد.
در کنار این موارد کاربر می تواند با عنایت به موقعیت مکانی خود جهت یابی مسیر دریافت کند، سخنان فرد دیگر را ترجمه کند و خلاصه هایی از پیام های دریافتی را بنویسد و آن چه را که کاربر هنگام تماس ویدیویی می بیند را به اشتراک بگذارد.
سامسونگ از دو طراحی قاب عینک رونمایی کرده است. انتظار می رسد بهای محصول ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار باشد.

منبع:

1405/05/12
17:07:59
5.0 / 5
4
تگهای خبر: توسعه , سیستم , شركت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
میخواهید برنامه ای برای شما نوشته شود؟ سفارش توسعه نرم افزار


pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد