توسعه دهندگان

هزینه سنگین تبدیل اینترنت به کالای لوکس

هزینه سنگین تبدیل اینترنت به کالای لوکس

توسعه دهندگان: سیاستهای محدودکننده و تبدیل اینترنت به یک کالای لوکس، کاربران ایرانی را بسمت ماهواره های فراسرزمینی سوق خواهد داد؛ پدیده ای که می تواند منجر به از دست رفتن کنترل داخلی بر فضای مجازی شود.


به گزارش توسعه دهندگان به نقل از خبر آنلاین، اجرای طرح «اینترنت پرو» یا دسترسی طبقاتی، اینترنت را از یک خدمت عمومی به رانتی خاص مبدل کرده که فقط جهت گروه هایی با صلاحیت فنی و حرفه ای در دسترس می باشد. این سیاست در کنار هزینه های سنگین دسترسی معمولی (که بیشتر از ۸٪ درآمد خانوار را می بلعد)، در عمل سبب کوچ الزامی کاربران به سوی منظومه های ماهواره ای بین المللی خواهد شد.
در حالیکه قیمت تجهیزات ماهواره ای در بازار غیررسمی بسیار بالاست، اما حذف هزینه های اشتراک توسط شرکت هایی مانند استارلینک و ظهور رقبای ارزانقیمت چینی (هزار بادبان) و آمازون (کایپر)، جذابیت این فناوری های فراسرزمینی را دوچندان کرده است.
حلیل گران باور دارند این روند نه فقط به اقتصاد دیجیتال صدمه می زند، بلکه با رانده شدن جامعه به سوی راهکارهای موازی و خارج از دسترس دولت، «حاکمیت اطلاعاتی» کشور را به سود بازیگران بین المللی به شدت تضعیف می کند. براستی، محدودیت های داخلی بجای مدیریت شبکه، به بزرگ ترین عامل تبلیغاتی برای دیش های ماهواره ای تبدیل گشته است که مدیریت آنها به صورت کامل در اختیار قدرت های خارجی قرار دارد.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.
1405/02/17
11:29:06
5.0 / 5
4
تگهای خبر: آنلاین , اینترنت , بازار , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
میخواهید برنامه ای برای شما نوشته شود؟ سفارش توسعه نرم افزار

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد