توسعه دهندگان

ظرفیتهای استان سمنان در راه تحول دیجیتال

ظرفیتهای استان سمنان در راه تحول دیجیتال

به گزارش توسعه دهندگان، معاون حقوقی و امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات اظهار داشت: با پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان، توسعه زیرساخت ها و بهره برداری از نخبگان بومی، سمنان ظرفیت تحول دیجیتال را دارد.


به گزارش توسعه دهندگان به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد حاتمی زاده، معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با محمد جواد کولیوند استاندار سمنان استاندار، ضمن اشاره به ظرفیتهای بالای این استان در عرصه ارتباطات و فناوری، اطلاعات برنامه های وزارت خانه برای توسعه اقتصاد دیجیتال در سمنان را تشریح نمود. وی ادامه داد: وزارت ارتباطات با جدیت به دنبال پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان است و تلاش دارد زیرساخت های ارتباطی استان را به سطحی برساند که زمینه ساز رشد کسب وکارهای دانش بنیان و نوآورانه شود. حاتمی زاده اشاره کرد: سمنان به واسطه ظرفیت پارک فاوا در مرکز استان و ظرفیتهای بالقوه در عرصه هوش مصنوعی و تکنولوژی های جدید، ظرفیت تحول در راه دیجیتال را دارد. محمد جواد کولیوند، استاندار سمنان هم در این نشست، اظهار داشت: امروز سمنان آماده است تا با تأکید بر نخبگان بومی، در عرصه هایی همچون هوش مصنوعی، کشاورزی هوشمند و شهرهای هوشمند پیشگام باشد. توسعه اقتصاد دیجیتال در استان نه فقط باعث رونق اقتصادی خواهد شد بلکه کیفیت زندگی مردم را هم ارتقا می دهد. وی ادامه داد: همکاری نزدیک وزارت ارتباطات با بخش خصوصی و دانشگاه ها می تواند تحولی بزرگ در سمنان ایجاد نماید و این استان را به یکی از قطب های نوآوری کشور تبدیل نماید.

بررسی وضعیت ارتباطات در شهرستان های سمنان و مهدیشهر

معاون وزیر ارتباطات در دیدار با یاسر عربی نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان و عباس گلرو نماینده مردم شهرستان های سمنان و مهدیشهر وضعیت ارتباطی این دو شهرستان در عرصه شهری و روستایی، روند توسعه زیرساخت های ارتباطی مورد بررسی قرار داد. مطالبی مانند پوشش ارتباطی جاده های منتهی به شهرستان ها، توسعه بستر فیبرنوری و وضعیت اجرای تعهدات اپراتورهای ارتباطی شهرستان در قسمت شهری و روستایی از مهم ترین محورهای این دیدار بود و در این زمینه بر ضرورت تسریع در توسعه زیرساخت های ارتباطی، پیشرفت کیفیت پوشش شبکه موبایل و اینترنت تاکید شد. حسین ابراهیمیان، سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان هم در این نشست با اشاره به اینکه از ۵۴۹ روستای استان سمنان ۳۰۷ روستا بالای ۲۰ خانوار هستند، بیان نمود: ۲۴۸ روستای استان دارای پوشش اینترنت پهن باند بوده و حدود ۵۹ روستا باقیمانده تا به شبکه ملی اطلاعات متصل شود. وی ادامه داد: توسعه فیبرنوری از دیگر اهدافی است که باشدت درحال توسعه آن هستیم، باآنکه در قسمت توسعه زیرساخت ها رتبه خوبی داریم اما باتوجه به پیشرفت اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب وکارها باید تلاش نماییم تا مشترک بیشتری جذب نماییم. ابراهیمیان اظهار داشت: توسعه شبکه های ۵G از دیگر تأکیدات وزیر ارتباطات است که اکنون ۶ دکل ارتباطی در این بخش داریم و اپراتورها به دنبال توسعه شبکه ها در استان هستند. معاون حقوقی، دولت، مجلس و استانهای وزارت و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات معاون وزیر ارتباطات در ادامه برنامه سفر خود در جلسه با همکاران اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات سمنان، به اهمیت همدلی و هم افزایی بین مجموعه همکاران استان اشاره و اشاره کرد: ایجاد یک بستر مشترک برای شناسایی چالش ها و نیازهای حوزه اداری و ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان سمنان ضروریست و تلاش شود این مسایل بصورت هدفمند احصا شده و در نهایت به خروجی های قابل اتکایی منجر شود تا بتوانیم مشکلات موجود را برطرف نماییم.
به اجمال، وزارت ارتباطات با جدیت به دنبال پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان است و تلاش دارد زیرساخت های ارتباطی استان را به سطحی برساند که زمینه ساز رشد کسب وکارهای دانش بنیان و نوآورانه شود. محمد جواد کولیوند، استاندار سمنان هم در این جلسه، عنوان کرد: امروز سمنان آماده است تا با تاکید بر نخبگان بومی، در حوزه هایی همچون هوش مصنوعی، کشاورزی هوشمند و شهرهای هوشمند پیشگام باشد.
1404/06/31
16:54:48
5.0 / 5
8
تگهای خبر: اینترنت , برنامه , تكنولوژی , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
میخواهید برنامه ای برای شما نوشته شود؟ سفارش توسعه نرم افزار

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها


pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد